PRETLAND!

Dag lieve vriendjes, mama’s en papa’s,

Om de vakantie helemaal goed in te zetten, gingen we afgelopen vrijdag naar Pretland. Met veel enthousiasme kwam iedereen de schoolpoort binnengewandeld.
Enkel de busrit naar daar was al een heel avontuur op zich. Tristan vond het super gezellig in de bus en we herkenden vele huizen van vriendjes.

In Pretland zelf gingen we natuurlijk meteen van start met spelen! De meesten kenden hun weg hier al vlot, voor anderen was het nog een beetje zoeken. Opvallend mooi om te zien hoe onze grote kapoenen zorgde voor de kleinere kindjes en hun ook mee op weg namen. Het was dan ook heel erg leuk dat enkel al onze kleuters daar waren en ze het hele paradijs voor zich hadden.
Er werden dan ook vele grenzen verlegd door van de stijle glijbaan te gaan of door de hoogte in te kruipen.
Ook het bouwen met de grote blokken leek wel een paradijs! We konden wel zwemmen in de blokken. Enkele bouwers konden voor één keer eens een echt kasteel maken waar we echt in rond konden lopen!

Maar er waren ook jongens die heel erg hard uitkeken naar het voetbalveldje. De hele dag hebben ze hier voortdurend match’kes gespeeld.
We hebben die dag ook heerlijk kunnen smullen van frietjes en een ijsje!

Op de terugweg naar huis zagen we al snel enkele oogjes dichtvallen. Tijd voor een deugddoende vakantie met hopelijk veel zon!

Ik heb een filmpje gemaakt met foto’s van de hele dag. Zo kunnen jullie samen met jullie kapoen het filmpje bekijken en kunnen jullie de foto’s veel groter zien: https://www.youtube.com/watch?v=Xoa8RSp1K3w

Lieve groetjes
Juf Stephanie, juf Marleen en juf Lore

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: